Wie zijn wij?

Bibber.nl bestaat uit een gedreven team van eigen monteurs. Niet zomaar monteurs maar echte experts op het gebied van het leveren en installeren van airconditioning. Klantvriendelijkheid en professioneel advies staan bij ons centraal en hiermee maken wij het verschil.

We denken dat het beter kan. Wij geloven dat het aankoop- en installatieproces van een airco betrouwbaarder en professioneler kan. We komen onze afspraken na van eerste contact tot installatie. Door onze heldere offertes weten onze klanten precies waar ze aan toe zijn.

Doordat wij ons volledig focussen op de installatie van airconditioning weten wij precies wat wij doen en dragen het perfect afwerken op zowel technisch vlak als aanzicht hoog in ons vaandel.

Waar staat bibber.nl voor?

Wij geloven dat het aankoop- en installatieproces van een airco betrouwbaarder en professioneler kan. We komen onze afspraken na vanaf het eerste contact tot aan de  installatie. Door onze glas heldere offertes weten onze klanten precies waar ze aan toe zijn.

Met ons team van experts dragen wij met veel  plezier en passie bij aan het verduurzamen van de woningmarkt en zakelijke projecten. Het verwarmen met airconditioning is voor veel huishouden de perfecte stap richting het volledig gasloos verwarmen. Hiermee bespaar je niet alleen flink op de gasrekening maar deze manier van verwarmen is ook een stuk comfortabeler en duurzamer dan met ouderwetse radiatoren.

Doordat wij alleen met merken werken waar wij volledig achter staan en met ons eigen team van monteurs durven wij naast 5 jaar garantie op het product ook 5 jaar garantie op de installatie te geven. Of sterker nog, dit is natuurlijk gewoon een must.

Onze werkwijze

Offerte
aanvragen

Vul onze aircowijzer in en ontvang binnen enkele minuten een vrijblijvende offerte in de mail

Situatie
bepalen

Binnen 48 uur nemen wij telefonisch contact met u op.
Indien nodig plannen we eerst een schouwing

Installatie afspraak maken

Wij plannen samen met u een installatieafspraak

Geniet van comfort

Onze ervaren monteurs installeren de airco en laten alles schoon en netjes achter

Bekijk onze socials