Privacyverklaring

Zodra je onze website www.bibber.nl bezoekt of contact met ons opneemt, ontvangen we informatie over jou. In deze
privacyverklaring leggen we uit wat we met die informatie doen. We gaan altijd zorgvuldig met je informatie om en slaan
die veilig op. Heb je vragen of wil je weten welke informatie we van je hebben, neem dan contact op met ons. We kunnen
deze privacyverklaring aanpassen als we dat nodig vinden. We raden je daarom aan om deze privacyverklaring regelmatig
te bekijken, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 01
maart 2024.

  1. Welke gegevens gebruiken we van je?
    We maken gebruik van de volgende gegevens:
    naam
    geslacht
    woonadres of vestigingsadres
    bezorgadres
    e-mailadres
    telefoonnummer
    fotomateriaal

  2. Waarvoor gebruiken we je gegevens?
    We gebruiken je persoonsgegevens alleen voor het doel waar we die voor mogen gebruiken:
    we hebben van jou je toestemming gekregen om je persoonsgegevens te gebruiken
    we gebruiken je gegevens omdat we je als klant de beste service willen geven en we dat zonder die informatie niet
    kunnen doen

  3. Hoelang bewaren we je gegevens?
    We bewaren je persoonsgegevens zo lang als we dat volgens de wet moeten doen en zo lang als nodig is voor het doel
    waarvoor we je gegevens gebruiken. Zolang je bijvoorbeeld klant bij ons bent, bewaren we je gegevens volgens
    de wettelijke bewaartermijn van zeven jaar. Daarna bewaren we je gegevens alleen voor statistische doeleinden en om
    eventuele klachten of juridische zaken af te handelen. Wil je meer weten over hoelang we specifieke gegevens van je
    bewaren, neem dan contact met ons op.

  4. Met wie delen we je gegevens?
    Je persoonsgegevens worden alleen door ons gebruikt. We zullen je persoonsgegevens nooit met anderen delen.

  5. Waar slaan we je gegevens op?
    We verwerken je gegevens binnen de Europese Economische Ruimte (EER). Dit houdt in dat we ook je gegevens binnen
    de EER opslaan. Heb je hierover vragen, neem dan gerust contact met ons op.

  6. Hoe veilig zijn je gegevens bij ons?
    We hebben er veel aan gedaan om je gegevens zowel organisatorisch als technisch zo goed mogelijk te beveiligen. We
    hebben onze systemen en verschillende communicatiemiddelen beveiligd om ervoor te zorgen dat je gegevens niet in de
    handen van anderen terechtkomen. Je gegevens zijn dus veilig bij ons. Ook zorgen we ervoor dat je gegevens alleen
    worden gebruikt door mensen die daar van ons toestemming voor hebben gekregen. Heb je vragen over de specifieke
    manier van beveiligen, neem dan contact met ons op.

  7. Wat mag je van ons vragen?
    Omdat we persoonsgegevens van je gebruiken, heb je verschillende rechten. Deze rechten zetten we hieronder voor je op
    een rijtje.
    Recht op informatie
    We moeten je op een begrijpelijke en heldere manier uitleggen wat we met je gegevens doen en welke controle je daarover
    hebt. Daarom leggen we in deze privacyverklaring uitgebreid uit welke gegevens we van je verzamelen en hoe we met je
    gegevens omgaan.
    Recht op inzage
    Je mag ons altijd vragen om je gegevens die we van je hebben in te zien.
    Recht op correctie
    Je mag ons vragen om je gegevens te laten corrigeren als deze niet juist of onvolledig zijn.
    Recht om bezwaar te maken
    Je mag bezwaar maken tegen de verwerking van je gegevens als je het niet eens bent met de manier waarop we met je
    persoonsgegevens omgaan. Dit recht geldt voor de gegevens die we gebruiken voor direct marketing. Zo kun je bij ons
    aangeven dat je niet langer mail van ons wilt ontvangen. Dat geldt ook voor gepersonaliseerde aanbevelingen op onze
    website.
    Recht op dataportabiliteit
    Ben je klant bij ons of heb je toestemming gegeven voor het gebruik van je gegevens, dan mag je ons vragen om je de
    digitale gegevens te sturen die we van je hebben. Zo kun je die gegevens overdragen aan een andere organisatie als je dat
    wenst.
    Recht op beperking
    Je mag ons vragen om het gebruik van je gegevens te beperken. Dit betekent dat we in bepaalde gevallen je gegevens
    alleen mogen bewaren maar niet gebruiken.
    Recht om vergeten te worden
    Je mag ons vragen om alle gegevens die we van je hebben te verwijderen. We verwijderen dan alle gegevens die tot jou
    herleidbaar zijn. In sommige gevallen kunnen of mogen we je gegevens nog niet verwijderen. Zo moeten we sommige
    gegevens 7 jaar bewaren voor de belastingdienst.
    Recht om een klacht in te dienen
    Je mag een klacht indienen over de wijze waarop we met je gegevens omgaan. Heb je een klacht dan lossen we die graag
    voor je op. Neem daarvoor contact op met ons. Ook mag je je klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens neerleggen.
    Uiteraard hopen we dat het niet zover komt, maar in het uiterste geval mag je ook naar de rechter stappen. In dat geval is
    het de rechtbank in de vestigingsplaats van M.L Duurzaam B.V. die je klacht gaat behandelen.
    Hoe dien ik een aanvraag of klacht in?
    Stuur je aanvraag of klacht naar ons via info@bibber.nl. We verwerken je aanvraag of klacht binnen 30 dagen. Gaat het om
    meerdere aanvragen of klachten of is je aanvraag of klacht complex, dan kan dit meer tijd met zich meebrengen. In dat geval nemen we uiterlijk binnen 60 dagen contact met je op. We kunnen je vragen om je te identificeren. In dat geval vragen we bij je gegevens op om er zeker van te zijn dat je de juiste persoon bent van wie de persoonsgegevens zijn.

  1. Welke regels gelden voor deze privacyverklaring?
    Onze privacyverklaring moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden vind je met name terug in de
    Algemene Verordening Gegevensbescherming. Daarnaast de algemene regels die volgens de Nederlandse wet gelden van
    toepassing op onze privacyverklaring.

  2. Welke cookies gebruiken we?
    Je kunt zelf aangeven welke gegevens we van je mogen gebruiken. Heb je ons toestemming gegeven voor het
    personaliseren van je profiel op basis van je surf- en zoekgedrag, dan kunnen we onze website speciaal op jou instellen
    zodat het gebruik ervan makkelijker en persoonlijker wordt. We doen dit met behulp van cookies. Een cookie is een klein
    tekstbestand dat bij je bezoek aan onze website geplaatst wordt op je hardware.
    We gebruiken de volgende soorten cookies op onze website:
    functionele cookies, zoals sessie- en login cookies voor het bijhouden van sessie- en inloginformatie
    geanonimiseerde analytische cookies, om inzicht te krijgen in het bezoek aan onze website op basis van informatie
    over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en populaire onderwerpen
    niet-geanonimiseerde analytische cookies, om inzicht te krijgen in het bezoek aan onze website op basis van
    informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en populaire onderwerpen
    tracking cookies zoals advertentiecookies die zijn bedoeld voor het tonen van relevante advertenties
    Meer specifiek gebruiken we de volgende cookies:
    Google Analytics geanonimiseerd (analytische cookies)
    Google Analytics (analytische cookie)
    Facebook (tracking cookie)
    Google Ads (tracking cookie)

  3. Wat doen we met gegevens van minderjarigen?
    We richten ons met onze website of als organisatie niet specifiek op minderjarigen. Dit houdt in dat als je jonger bent dan
    18 jaar, je toestemming nodig hebt van een ouder of voogd om gebruik te maken van onze website. Ben je bij je bezoek aan
    onze website of webshop minderjarig, dan gaan we ervan uit dat je voor je bezoek deze toestemming hebt gekregen.

  4. Heb je een vraag over deze privacyverklaring?
    Heb je een vraag over onze privacyverklaring? Neem dan gerust contact op met ons door een mail te sturen naar
    info@bibber.nl. We helpen je graag.
  1. Wanneer pas je deze privacyverklaring toe?
    Deze privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die we verwerken en op alle domeinen die aan ons
    gerelateerd zijn. Het gaat hier om de persoonsgegevens van iedereen die weleens contact met ons heeft gehad of onze
    website heeft bezocht, zoals bezoekers, klanten en zakelijke contactpersonen. Persoonsgegevens zijn alle gegevens die
    herleidbaar zijn tot jou als individu, zoals je naam, telefoonnummer, IP-adres, klantnummer of surfgedrag. Wil je meer
    weten over persoonsgegevens, kijk dan op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

  2. Wie gebruikt mijn gegevens?
    M.L Duurzaam B.V. is verantwoordelijk voor de website www.bibber.nl en daarmee de verantwoordelijke organisatie
    voor het gebruik van je persoonsgegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring. De volledige gegevens zijn:
    M.L Duurzaam B.V.
    Stevenfennestraat 1
    7545GT Enschede
    92824382

  3. Van wie gebruiken we gegevens?
    We verwerken de persoonsgegevens van iedereen die contact met ons heeft gehad of onze website heeft bezocht. Dit zijn
    onder meer bezoekers, particuliere klanten, zakelijke klanten en contactpersonen van onze partners.

  4. Hoe komen we aan je gegevens?
    We krijgen de gegevens rechtstreeks van jou zodra je onze website bezoekt, een account aanmaakt, gegevens invult op onze website, contact opneemt met ons via mail, telefoon of op andere manier toestemming voor het gebruik ervan geeft aan een van onze partners

  1. Welke gegevens gebruiken we van je?
    We maken gebruik van de volgende gegevens:
    naam
    geslacht
    woonadres of vestigingsadres
    bezorgadres
    e-mailadres
    telefoonnummer
    fotomateriaal

  2. Waarvoor gebruiken we je gegevens?
    We gebruiken je persoonsgegevens alleen voor het doel waar we die voor mogen gebruiken:
    we hebben van jou je toestemming gekregen om je persoonsgegevens te gebruiken
    we gebruiken je gegevens omdat we je als klant de beste service willen geven en we dat zonder die informatie niet
    kunnen doen

  3. Hoelang bewaren we je gegevens?
    We bewaren je persoonsgegevens zo lang als we dat volgens de wet moeten doen en zo lang als nodig is voor het doel
    waarvoor we je gegevens gebruiken. Zolang je bijvoorbeeld klant bij ons bent, bewaren we je gegevens volgens
    de wettelijke bewaartermijn van zeven jaar. Daarna bewaren we je gegevens alleen voor statistische doeleinden en om
    eventuele klachten of juridische zaken af te handelen. Wil je meer weten over hoelang we specifieke gegevens van je
    bewaren, neem dan contact met ons op.

  4. Met wie delen we je gegevens?
    Je persoonsgegevens worden alleen door ons gebruikt. We zullen je persoonsgegevens nooit met anderen delen.

  5. Waar slaan we je gegevens op?
    We verwerken je gegevens binnen de Europese Economische Ruimte (EER). Dit houdt in dat we ook je gegevens binnen
    de EER opslaan. Heb je hierover vragen, neem dan gerust contact met ons op.

  6. Hoe veilig zijn je gegevens bij ons?
    We hebben er veel aan gedaan om je gegevens zowel organisatorisch als technisch zo goed mogelijk te beveiligen. We
    hebben onze systemen en verschillende communicatiemiddelen beveiligd om ervoor te zorgen dat je gegevens niet in de
    handen van anderen terechtkomen. Je gegevens zijn dus veilig bij ons. Ook zorgen we ervoor dat je gegevens alleen
    worden gebruikt door mensen die daar van ons toestemming voor hebben gekregen. Heb je vragen over de specifieke
    manier van beveiligen, neem dan contact met ons op.

  7. Wat mag je van ons vragen?
    Omdat we persoonsgegevens van je gebruiken, heb je verschillende rechten. Deze rechten zetten we hieronder voor je op
    een rijtje.
    Recht op informatie
    We moeten je op een begrijpelijke en heldere manier uitleggen wat we met je gegevens doen en welke controle je daarover
    hebt. Daarom leggen we in deze privacyverklaring uitgebreid uit welke gegevens we van je verzamelen en hoe we met je
    gegevens omgaan.
    Recht op inzage
    Je mag ons altijd vragen om je gegevens die we van je hebben in te zien.
    Recht op correctie
    Je mag ons vragen om je gegevens te laten corrigeren als deze niet juist of onvolledig zijn.
    Recht om bezwaar te maken
    Je mag bezwaar maken tegen de verwerking van je gegevens als je het niet eens bent met de manier waarop we met je
    persoonsgegevens omgaan. Dit recht geldt voor de gegevens die we gebruiken voor direct marketing. Zo kun je bij ons
    aangeven dat je niet langer mail van ons wilt ontvangen. Dat geldt ook voor gepersonaliseerde aanbevelingen op onze
    website.
    Recht op dataportabiliteit
    Ben je klant bij ons of heb je toestemming gegeven voor het gebruik van je gegevens, dan mag je ons vragen om je de
    digitale gegevens te sturen die we van je hebben. Zo kun je die gegevens overdragen aan een andere organisatie als je dat
    wenst.
    Recht op beperking
    Je mag ons vragen om het gebruik van je gegevens te beperken. Dit betekent dat we in bepaalde gevallen je gegevens
    alleen mogen bewaren maar niet gebruiken.
    Recht om vergeten te worden
    Je mag ons vragen om alle gegevens die we van je hebben te verwijderen. We verwijderen dan alle gegevens die tot jou
    herleidbaar zijn. In sommige gevallen kunnen of mogen we je gegevens nog niet verwijderen. Zo moeten we sommige
    gegevens 7 jaar bewaren voor de belastingdienst.
    Recht om een klacht in te dienen
    Je mag een klacht indienen over de wijze waarop we met je gegevens omgaan. Heb je een klacht dan lossen we die graag
    voor je op. Neem daarvoor contact op met ons. Ook mag je je klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens neerleggen.
    Uiteraard hopen we dat het niet zover komt, maar in het uiterste geval mag je ook naar de rechter stappen. In dat geval is
    het de rechtbank in de vestigingsplaats van M.L Duurzaam B.V. die je klacht gaat behandelen.
    Hoe dien ik een aanvraag of klacht in?
    Stuur je aanvraag of klacht naar ons via info@bibber.nl. We verwerken je aanvraag of klacht binnen 30 dagen. Gaat het om
    meerdere aanvragen of klachten of is je aanvraag of klacht complex, dan kan dit meer tijd met zich meebrengen. In dat geval nemen we uiterlijk binnen 60 dagen contact met je op. We kunnen je vragen om je te identificeren. In dat geval vragen we bij je gegevens op om er zeker van te zijn dat je de juiste persoon bent van wie de persoonsgegevens zijn.

  1. Welke regels gelden voor deze privacyverklaring?
    Onze privacyverklaring moet aan verschillende voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden vind je met name terug in de
    Algemene Verordening Gegevensbescherming. Daarnaast de algemene regels die volgens de Nederlandse wet gelden van
    toepassing op onze privacyverklaring.

  2. Welke cookies gebruiken we?
    Je kunt zelf aangeven welke gegevens we van je mogen gebruiken. Heb je ons toestemming gegeven voor het
    personaliseren van je profiel op basis van je surf- en zoekgedrag, dan kunnen we onze website speciaal op jou instellen
    zodat het gebruik ervan makkelijker en persoonlijker wordt. We doen dit met behulp van cookies. Een cookie is een klein
    tekstbestand dat bij je bezoek aan onze website geplaatst wordt op je hardware.
    We gebruiken de volgende soorten cookies op onze website:
    functionele cookies, zoals sessie- en login cookies voor het bijhouden van sessie- en inloginformatie
    geanonimiseerde analytische cookies, om inzicht te krijgen in het bezoek aan onze website op basis van informatie
    over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en populaire onderwerpen
    niet-geanonimiseerde analytische cookies, om inzicht te krijgen in het bezoek aan onze website op basis van
    informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en populaire onderwerpen
    tracking cookies zoals advertentiecookies die zijn bedoeld voor het tonen van relevante advertenties
    Meer specifiek gebruiken we de volgende cookies:
    Google Analytics geanonimiseerd (analytische cookies)
    Google Analytics (analytische cookie)
    Facebook (tracking cookie)
    Google Ads (tracking cookie)

  3. Wat doen we met gegevens van minderjarigen?
    We richten ons met onze website of als organisatie niet specifiek op minderjarigen. Dit houdt in dat als je jonger bent dan
    18 jaar, je toestemming nodig hebt van een ouder of voogd om gebruik te maken van onze website. Ben je bij je bezoek aan
    onze website of webshop minderjarig, dan gaan we ervan uit dat je voor je bezoek deze toestemming hebt gekregen.

  4. Heb je een vraag over deze privacyverklaring?
    Heb je een vraag over onze privacyverklaring? Neem dan gerust contact op met ons door een mail te sturen naar
    info@bibber.nl. We helpen je graag.

Bekijk onze socials